Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексportalПоследни снимкиГалерияВходРегистрирайте се
.

Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?

Go down 
2 posters

1. Да
 2. Не съм сигурен
 3. ТВЪРДО НЕ
Вижте резултатите
АвторСъобщение
????
Гост

Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Empty
ПисанеЗаглавие: Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?   Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Icon_minitime14/9/2009, 06:34

замисляне
Върнете се в началото Go down
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?   Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Icon_minitime14/9/2009, 07:43

защо никой не иска ?
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?   Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Icon_minitime14/9/2009, 16:55

защото по някой пат се бъгва и неще да тръгне играта или бг отборите с му бъгави..
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?   Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Icon_minitime15/9/2009, 02:23

Герт Мюлер написа:
защото по някой пат се бъгва и неще да тръгне играта или бг отборите с му бъгави..
повярвай ми този не е такъв,играх с него в продължение на 2 месеца ине получих нито един бъг през това време
?????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?   Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Icon_minitime15/9/2009, 05:01

tvardo He
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?   Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Icon_minitime15/9/2009, 07:28

еми да за какво са ви нали така ще ви стане по-хубава играта,а вие не искате това,предпочитате да е обикновената тъпа игра без хубави лица в нея
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?   Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Icon_minitime15/9/2009, 07:33

добре бе човече...ти тая игра за да гледаш лицата ли я играеш?
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?   Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Icon_minitime15/9/2009, 07:38

Аз съм  "ЗА" това да има пач с обновени лица.Аз съм бил с пач за фифа 08 и е нямало никакви бъгове
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?   Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Icon_minitime15/9/2009, 10:31

svetkavicata92 написа:
Аз съм "ЗА" това да има пач с обновени лица.Аз съм бил с пач за фифа 08 и е нямало никакви бъгове

вие не зацепвате.. аз не ви говоря за бъгове при някой компове само става..
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?   Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Icon_minitime20/9/2009, 04:35

Предлагам ви да сложите пача за 2 седмици като пробен период,после ще пуснем една анкета как ви харесва повече играта - с пача,или без пача и взависимост от нея да се реши дали да го сламе всички или не
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?   Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Icon_minitime20/9/2009, 06:31

не искаме никви пачове.с фифа без пачове е най-чистата работа.виж,че само ти го искаш.ако го сложим знам поне за 10 човека,който ще спрат да играят във форума.
Suncho
ШЕФ
ШЕФ
Suncho

Брой мнения : 6397
Отличия : Отбор на форума-второ място,Европейско първенство-второ място(Португалия),Англия-четвърто място(Уест Хям),Световно първенство-второ място(Белгия),Англия-трето място(Ливърпул)

5
Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? 3652172UИскате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? 3652172UИскате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? 3682766k
Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? 3682766kИскате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? 3683454S

ПисанеЗаглавие: Re: Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?   Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Icon_minitime20/9/2009, 06:44

TAKA e,vremeto na pachovete odavna mina,zarad tiq pachove,cqla godina igraehme s nqakvi razvaleni fifi,to ne beshe bfl 1,gfx adone nekvi gluposti,multiplayeri
http://fifagames.soglam.net
????
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?   Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Icon_minitime20/9/2009, 09:36

NE
TORRES

TORRES

Брой мнения : 180

ПисанеЗаглавие: Re: Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?   Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Icon_minitime6/10/2009, 10:39

добре бе човече...ти тая игра за да гледаш лицата ли я играеш? смях:D:D:D Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? 927199
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица?   Искате ли пач за ФИФА 08 с обновени лица? Icon_minitime

Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: АРХИВ :: Архив :: На лафче :: Забавление-
Идете на: